Voorschoolse- en buitenschoolse opvang Eigenwijs

Voorschoolse opvang

Vanaf 7.30 u. bieden wij opvang tot het tijd is om naar school te gaan. In die tijd kunnen kinderen middels een spelletje of korte activiteit de dag rustig beginnen. De kinderen worden door een medewerker naar school en/of in de klas gebracht.

Buitenschoolse opvang Eigenwijs

Er worden op deze sportieve BSO voor en door de kinderen allerlei leuke activiteiten georganiseerd waar alle kinderen aan deel kunnen nemen. Dit kan variëren van een partijtje voetbal tot een knutselmiddag. Er is veel te ontdekken met leuke en uitdagende hoeken waarbij elk talent de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen. De BSO heeft veel buitenspeelmogelijkheden en heeft een dakterras. Daarnaast is er een eigen Kinderraad. De kinderen worden door een medewerker op school opgehaald en lopen samen naar BSO Eigenwijs.